Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Γενική Συνέλευση Συλλόγου ΔΕΠ ΠΑΜΑΚ (09-10-12)

[συνέχεια, Γενική Συνέλευση Συλλόγου ΔΕΠ ΠΑΜΑΚ (28-6-12)]
ΠΟΤΕ: Πέμπτη 09-10-12
ΠΟΥ: Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης (1ος Όροφος Πύργου Εφ. Πληροφορικής
ΩΡΑ: 13:30 πμ
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.     Ενημέρωση από το Δ.Σ. σχετικά με τα τεκταινόμενα σε θεσμικό και μισθολογικό επίπεδο καθώς και τις κινητοποιήσεις άλλων Συλλόγων ΔΕΠ.
2.     Ενημέρωση από τον Πρύτανη προς το σώμα του Συλλόγου ΔΕΠ ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις στα μισθολογικά, οικονομικά και θεσμικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας γενικά και το πανεπιστήμιό μας ειδικότερα.
Ενημέρωση από τον Πρύτανη ως προς τις σχεδιαζόμενες συγχωνεύσεις/καταργήσεις ΑΕΙ/ΤΕΙ και Τμημάτων ΑΕΙ/ΤΕΙ3.     Οργάνωση συνέντευξης τύπου του Συλλόγου ΔΕΠ (πιθανά σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους εργαζομένων του ΠΑΜΑΚ), με στόχο την ακριβή ενημέρωση της κοινής γνώμης ως προς τα προβλήματα βιωσιμότητας των ΑΕΙ (περικοπές δαπανών λειτουργίας, καθυστερήσεις διορισμών κλπ.), τις προβληματικές προβλέψεις του νέου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΑΕΙ (Ν. 4076), τα μισθολογικά θέματα των μελών ΔΕΠ (εξαγγελθείσες επιπλέον περικοπές) και τα ειδικότερα προβλήματα του ΠΑΜΑΚ. Σύσταση επιτροπής από μέλη του Συλλόγου ΔΕΠ που θα αναλάβει να ετοιμάσει τη σχετική εισήγηση.
4.     Οργάνωση Ημερίδας με θέμα τις συγχωνεύσεις/καταργήσεις ΑΕΙ/ΤΕΙ και επιμέρους Τμημάτων τους στα πλαίσια του προγράμματος “Αθηνά”, με στόχο την ενημέρωση της ακαδημαϊκής κοινότητας και τη διατύπωση σχετικών θέσεων και προτάσεων. 
5.     Άλλα θέματα (πορεία προς το Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ, εκλογή νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, ζητήματα ενημέρωσης των φοιτητών κλπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου